Feestzaal - Frituur Madelyn

Fietscafe

FietscafeFrituur

Ga naar de inhoud

Feestzaal

feestzaal Graethempoort
Nadine Graethempoort
Ideale bestemming voor de dagtoerist.
Feestzaal Graethempoort geeft u de gelegenheid om van een prachtige daguitstap te genieten.
Gastvrouw Nadine staat bekend om haar warme persoonlijkheid. Zij weet elke bezoeker te verwennen en heeft oor voor ieders wens zowel wat betreft de prijzen, de programma’s als het verbruik. Graethempoort in hartje Haspengouw is voor velen de mooiste streek van België. Denken we maar aan de schitterende bloesemvelden die de lente aankondigen en telkens duizenden toeristen lokken.
Met Nadine zelf aan het fornuis
Seder 1973 verwelkomt Nadine elke klant voor elk hapje of drankje. Haar ervaring en kennis zorgen voor uitzonderlijk lekkere keukengerechten waarvan zij alleen het geheim kent.
Specialiteit in dagtoerisme
Graethempoort legt zich toe op dagtoerisme, in groep of individueel. De bezoeker die de streek wil leren kennen is hier op het juiste adres: alle toeristische informatie is voorhanden. Zelfs de Haspengouwse streekproducten kunnen hier gekocht worden. Nadine organiseert ook vaste groepsarrangementen. De feestzaal biedt 55 plaatsen. Er is bovendien airconditioning en rookafzuiging. Ruime parking voor autocars op 100m. Voor rolstoelgebruikers is een aangepast toilet voorzien.
De natuurpracht van Borgloon en Haspengouw
De lentebloesems zijn elk jaar een ware toeristische trekpleister. De schilderachtige aanblik van de witte bloesems in een golvend natuurlandschap zijn uniek en onvergetelijk. De talrijke kastelen vormen het ganse jaar door een aantrekkingskracht, ook voor wandelaars en fietsers. Ieder seizoen heeft zijn charme en exclusiviteit. Elke dag is er een nieuwe verrassing. Haspengouw is één grote ontdekking!


Alle dagen open 7op7 open 11tot 23 uur
ook open op zon- en feestsdagen
fietscafe en frituur
+ 32 (0) 465 64 62 25
Terug naar de inhoud